vineri, 25 ianuarie 2013

Si-a gasit Oana de treaba?


foto preluata de pe Cotidianul
A sunat cineva la 112? A dat-o cineva disparuta? O fi reusit sa se sinucida pe bune? Astea sunt intrebari care ma mistuie pe plan emotional. M-am uitat prin presa, aseara pe la cancanide si nimic. N-a sunat-o nimeni sa isi dea cu parerea despre Guta si amantele lui, nici despre Domnu’ Dan si televiziunea cea “mioritic” ucisa sau despre abandonul Crudei din peisajul mondenistic-maroniu. Adica ce facem? Acum cand avem mai mare nevoie ea ne lasa asa ai nimanui?  Si ca tot veni vorba de Guta trebuie sa spun ca sunt nu oripilata ba chiar usor placut surprinsa de atitudinea tzigano-loverului de mina si manea. Au inceput sa curga amantele la usa lui ca banii la poarta lu’ Gigi. Asa ceva nu poate decat sa ma intrige. Ce are maimutza de aratat de stau femeile la coada la el. FYI...sigur doar pentru cei interesati, omul are 9 copii, repet 9. Ce m-a surprins a fost, culmea, eleganta cu care o trata pe printzesa in lacrimi ce se tanguia si tragea de el ca il iubeste. Amanta oficiala, si dansa prezenta, o ocara pe mai tanara pretendenta la locul de langa babuin insa el media si modera ca un mare domn. Chiar nu el starnea tziganiada, ea fiind instalata deja de la sine, el chiar facea efoturi sa o domoleasca. Frumos, ce sa zic.
Totusi sa nu ne lungim pe subiect. Ce-o fi cu Oana? Imi si imaginezi cum aplana ea conflictul amantelor. Cred ca arunca o galeata de apa pe ele si le dadea si doua palme dupa care ne obosea putin cu tragica ei despartire de Mpempe. Ma si mir ca a stat linistita atata timp. Din ce o mai trai daca nu mai e pe payroll la baietii din scandal? Caci de produs nu stiu ce ar putea produce mirobolanta. Ba da, stiu. Poate produce scarba la scara larga, scandal, panica, mizerie, meltenism la punga, toparlanie cu nemiluita si alte asemnea. Si acum daca stau sa ma gandesc din asta se poate trai foarte bine pe plaiul obosit si obositor romanesc. Brava! Ai gasit varianta prin care sa nu muncesti dar prin care sa traiesti, si binisor as zice. Sigur, is a matter of choice, altfel toate bune.
Mama lu’ Oana! Mama lu’ Oana! O lasati pe Oana la teve?

Un comentariu:

  1. o doamne cat de bine este aleasa fotografia asta, ma unge pe suflet nu alta. imi place girlishutz, esti acida, spirituala, f bine documentat. Ai un umor negru bine asezonat cu inteligenta scriptica si nu numai! keep doing this and deliver us good writing topics :)

    ps: mi-a placut incheierea plastica!

    RăspundețiȘtergere