sâmbătă, 23 februarie 2013

Leo, Leonardo, Leonas

foto preluata de pe Mediamass
Da, recunosc fara rusine il iubesc pe Leonardo. Hooo...nu va pripiti sa ma suspectati de iubiri renascentiste. Leonardo di Caprio vreau sa spun. Si nu-l iubesc de ieri de azi ci de cand eram eu mica mica si am fost sa vad la Patria “Romeo si Julieta”. Cred sincer ca e un actor bun, bun de tot. Un demn urmas de De Niro, muza lui Scorsese de ceva vreme si nu in ultimul rand si activist verde. Deci e tanar, frumos, bogat ca mogulii, femeile stau la coada la el si mai e si baiat de caracter. Discret cu viata privata, nu face declaratii, nu prea da interviuri, nu are scandaluri la activ, in schimb un pogon de filme bune. As spune ca de la inceput a facut alegeri foarte bune si as mentiona aici “This boy’s life” unde il cafteste ca la carte un De Niro de zile mari in rol de bad boy. As aduce in atentie din frageda tinerete, 18-19 ani, si genialul “What’s eating Gilbert Grape” unde se infrateste cu Johnny Depp si JulietteLewis. Sigur ca a venit multi premiatul si lacrimosul “Titanic” si a fost propulsat urgent intre frumuseii fara de talent si creier ai generatiei sale, iar impreuna cu “Romeo Si Julieta” eticheta s-a fixat ca “Picatura” de degete. Dupa aceste doua “esecuri” din punct de vedere al criticii de specialitate, Leo a muncit mult sa scape de eticheta de pretty boy si as spune cu mana pe inima si zambetul pe buze ca a reusit cu succes. A ales inteligent si s-a tinut departe de bombasticimea hollywoodiana. Au urmat “The beach”, “The aviator” unde face un rol exceptional, “Gangs of New York” in care se bate cot la cot cu mai marele Daniel Day Lewis, “Catch me if you can” cu un Tom Hanks stralucitor, apoi “The departed”, ”Blood diamond”, minunatul si profund introspectul “Revolutionary road”, ”Shutter Island”, controversatul “Inception”, iar acum de curand “J.Edgar" unde am inteles ca face un rol de zile mari si foarte  noile “Django unchained” al marelui Tarantino, “The Great Gatsby” si “The Wolf of Wall Street”. Ultimele trei filme sunt toate doar cu regizori alesi si para-alesi: Scorseze, Tarantino si Baz Luhrmann.
Una peste alta pentru un actor de 38 de ani a facut ceva filme bune din care cel putin jumatate foarte bune, alese pe spranceana cu actori sau regizori de foarte prima mana. Nu-i putin, altii mai mari nu reusesc sa se abtina de la box-office-uri garantate dar fara substanta si mesaj.
Pe parte romatico-mondeniana, domnul Di Caprio a aliniat la start numai “balerine”, cunoscute si ca super modele. Relatii de lunga durata, serioase, frumoase, fara scandaluri, dar nici una finalizata cu inele, prenuptiale si imparteli fratesti de bani,terenuri si masini. L-as felicita pentru alegerile facute, si le-as enumera aici Pe Giselle, Bar Refaeli, Madalina Ghenea (mai scurt asa), Blake Lively, Anne Vyalitsyna, Erin Heatherton, Amber Valletta, Kendra Jade (o greseala umana) si multe altele. E ceea ce se cheama “a player”, “a ladies’ man” si de ce n-ar fi asa daca poate. Burlac absolut convins, Leo nu vorbeste niciodata despre fetele de prin viata lui sau despre familia lui, ci doar despre filmele si proiectele lui ecologice. La randul lor nici “starletele” n-au declarat vreodata ceva despre dansul, discretia fiind de ambele parti in absolut toate relatiile lui. Bravo! Spun! Asa da contracte de confidentialitate.:) Ce-i drept ca de cand e pe piata tanarul nu a coborat vreodata printre muritoare cu alegerile lui, fiind intotdeauna insotit doar de manechine, actrite si iar manechine sau actrite foste modele. Then again, daca poate si-si permite...good for him. Mai ceva ca George, Clooney George.
Congrats blondie! So far so good si la mai mare, succes, nu altceva!