sâmbătă, 9 martie 2013

Classic Beat Orchestra are talent si mai sunt si romani

foto preluata de pe FaceBook


Da domne’ are talent la muzica orchestra. Si daca initial as putea gandi ca bine bine, in tara asta toata lumea canta si din ce in ce mai putini muncesc ei bine pentru ei as putea face rabat si as spune ca in sfarsit cineva mai si canta in tara asta. A fost minunat momentul lor la “Romanii au talent”, asa ca o briza de energie vie. M-am trezit dand din cap ca proasta si zambind tamp la televizor ca si cum eram la un concert de mare anvergura. Da, daca m-ar fi filmat cineva probabil ca strangeam cateva milioane de vizualizari pe youtube si ma lasam de munca, dar asa, ma rad doar eu cu mine de mine. Am apreciat ca s-au prezentat serios, cu o piesa serioasa, cu prezenta scenica fara lacrimi si cazuri sociale. Sunt doar niste baieti tineri, talentati, frumosi, destepti care nu vin sa planga pe la colturi ca n-au una sau alta sau ca ce trista soarta au avut pana acum. Vin doar sa cante. Vin doar sa arate frumusete, pofta de viata, talent, arta. Sa impartaseasca de dragul de a impartasi cu ceilalti frumosul. 
Am fost impresionata de cat de transpusi erau fiecare in muzica, se vedea efectiv ca muzica trece asa prin ei cum trece vantul asta frumos de primavara pe strazile Bucurestiului. Se vedea cu ochiul liber ca traiesc cu, pentru si intru muzica pura. Mischa are o traire si “coregrafie” absolut fantastica,  iar baietii il urmaresc si urmeaza subtil, lin, frumos. Absolut minunatici si ma declar fana lor numarul unu. Incepe sa fie o raritate sa vezi artisti adevarati care traiesc muzica pur si simplu fara fasoane, figuri, fara artificii, doar cu pofta de cantat. Nu spun ca sunt singurii, dar sunt o placere pentru ureche, ochi si suflet. Daca acest grandios concurs nu e pe baza de escrocherie sentimentala si exploatare de lacrimi telespectatoristice, atunci copiii astia au o sansa la finala. Ar fi in sfarsit o finala fara lacrimi de “despartire”, “iubire” “saracie”, “boala” si poate o finala de real talent si arta.
Ca sa nu ma intind prea mult si sa adoarma fetele citind mai spun doar atat: guys, i’m watching you! si Mischa  pana una alta se pare ca esti “Dumnezeul acestei formatii” atat :)

2 comentarii:

  1. frumos girlishutz, din suflet scris dedicat unui alt suflet de artist! Loved it.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa "vad" un poriect muzical fantastic,atunci cand acesta nu exista...l-am cunoscut pe Mischa pe vremea cand era membru intr-un alt proiect muzical...de cand l-am cunoscut am vazut ce se ascunde in el-un om armonios in stransa legatura cu tot ceea ce tine de arta frumosului :)Astept cu drag...poate sa va vad si ascult in Germania! :)

    RăspundețiȘtergere